Samsunspor'un 59. yıl dönümüne özel coşkulu kutlama canlı yayınla Kanal S'de Samsunspor'un 59. yıl dönümüne özel coşkulu kutlama canlı yayınla Kanal S'de

KADRO BELİRLENECEK 

Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Bilen 1 Temmuz itibariyle sezon öncesi çalışmalara başlayacaklarını belirterek, "Yeni sezona yeni hocamız ve heyecanla 1 Temmuz itibariyle başlıyoruz. Samsun'da gerçekleştireceğimiz çalışmalarda kiralık olan olmayan tüm oyuncularımızı davet ettik. Kadronun 28 olması lazım elimizdeki kadroya bakılınca sayısal olarak fazla. Bakacağız. Başka kulüplerin istediği oyuncular var. Kiralayacağımız ya da serbest bırakacağımız isimler var. Ama hocamızın da tüm oyuncuları görmesini istedik. Hocamız izlenimleri ile kamp kadrosunu belirleyecek ve Kayseri kampına gideceğiz" diye konuştu.  

'GÖREVİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ'

Bilen, sezonun zor geçeceğini ancak bunun ise birlik ve inançlar üstesinden gelinebileceğine değinerek, "Pazar günü itibaren icra kurulu olarak da çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sene başkanımızın da dediği gibi 'Biz bize yeteriz'. Mücadele zor olacak. Ama takım ruhunu oluşturduğunuz sürece, inanç ve morali yüksek tutuğumuz sürece, her zaman yanımızda olan taraftarımızla 2024-2025 sezonunda Samsunspor adına başarılı bir sezon olacağına inanıyoruz. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Görevimizin bilincindeyiz. İşimizin sor olduğunu biliyoruz. İnancımız ve başkanımızın liderliğindeki yönetim kurulu, icra kurulu, teknik ekibimiz oyuncularımız bu zorluğu da başaracaktır" dedi.  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: ELVAN İLHAN