İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

İLAN

1) 2872 sayılı Çevre Kanunu’na istinaden Atık Yönetimi Yönetmeliği ve Sıfır Atık Yönetmeliği gereği ‘’Ambalaj Atıklarının Evsel Nitelikli Atıklardan Ayrı Toplama, Taşıma ve Değerlendirmesi’’ işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre ihale edilecektir.

2)Muhammen bedeli 2.477.564,24 TL’dir. Geçici Teminat bedeli (%3) 74.326,93 TL’dir.

3) İdarenin:

a) Adı: İlkadım Belediyesi – İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü

b) Adresi: Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No:55 – İlkadım/ SAMSUN

c) Telefon numarası: 444 55 01

ç) Faks numarası: 0362 230 45 07

3.1. İhale konusu işe ilişkin bilgiler

a) İhale usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi uyarınca "Açık Teklif Usulü"

b) İhalenin yapılacağı adres: Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No:55–İlkadım/ SAMSUN İlkadım Belediyesi 2. Kat Encümen Toplantı Salonu

c) İhale tarihi: 10/07/2024

ç) İhale saati: 10:30 (Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

d) İhale Dokümanından Satın Alınabilecek Adres: Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No:55 – İlkadım/ SAMSUN İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü

e) Dosya Satış Bedeli (TL): 500,00 TL

f) İşe Başlama Tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten en geç 15 (On Beş) iş günü içinde işe başlanacaktır.

g) İşin süresi: 24 (yirmi dört) aydır.

h) İhale Başvuru Adresi: Başvurular; dosya satış bedelinin, Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No:55– İlkadım/ SAMSUN Merkez Hizmet Binası Mali Hizmetler Müdürlüğü Giriş Kattaki veznesine yatırılmasından sonra, 2. Kattaki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne yapılacaktır.

4) İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen nitelikleri haiz olmak şarttır:

A- Kanuni ikametgah adresi

a-Gerçek kişi olması halinde, Nüfus Müdürlüğünden veya E-Devlet üzerinden alınacak ikametgah belgesi.

b-Tüzel kişi olması halinde, siciline kayıtlı bulunan Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan alınmış,  tüzel kişiliğin adresinin de yazdığı, sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c-Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) ‘deki esaslara göre temin edecekleri belge.

B) Tebligat için adres beyanı, 

C) Geçici teminatını vermesi,

D) İmza sirkülerini vermesi,

            a-Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,

            b-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

c-Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) ‘deki esaslara göre temin edecekleri belge ve iş ortaklığı beyannamesi

E) a-Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ambalaj atıkları toplama ve ayırma konusunda alınmış en az 2. Tip Toplama Ayırma Tesisi Lisansı veya Geçici Faaliyet Belgesi

b-Nakliye iş kolunda faaliyet yapan  gerçek ve/veya tüzel kişilerin, ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge (Ticaret ve Sanayi Odasına veya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları vb.)

İstekli yukarıdaki maddede belirtilen belgelerden kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir.

F) İstekliler adına vekaleten iştirak ediyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi.

G) İhale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz.

H) Belediyemiz Gelirler Müdürlüğü’nden alınacak borcu yoktur yazısı.

I) Vergi borcu ve SGK prim borcu olmadığına dair belge.

İ) Adli sicil kaydı (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

J) 2886 Devlet İhale Kanunu göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge. (Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünden alınacaktır.)

K) İstekli tarafından ‘’okudum anladım’’ şeklinde imzalanan ihale dokümanı

*İsteklilerin iş ortağı olması halinde, iş ortaklığını oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri istenen belgeleri ayrı ayrı sunacaklardır.

*Yukarıda istenen D), E) ve F) maddelerinde istenen belgeler hariç diğer tüm belgeler ihale ilan tarihinden sonra alınmış olmalıdır.

* İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini ya da ihale tarihinden önce İdare tarafından "aslı idarece görülmüştür" veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.

*Son müracaat 09/07/2024 salı günü saat 17:00’a kadar olup, Müracaatlar İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne yapılacaktır.

                                                                                      İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

#ilangovtr Basın No ILN02051369