Samsun'da üretim yapan Sharp Door Mobilya İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. ŞTİ. mutfak dolabı, lake kapılar ve iç tasarım noktasında sektörde fark yaratıyor. Çağdaş ve modern çizgilerle tasarlanarak usta eller tarafından kaliteli malzemelerden üretilen ürünler Türkiye'nin yanı sıra çeşitli ülkelere de gönderiliyor.

TALEBE GÖRE ÜRETİM 

Sharp Door Mobilya, kaliteli ve uzun ömürlü ürünleri isteğe göre en ince detayına kadar özel çizim ile birlikte ev ve iş yerleriyle buluşturuyor. İster hazır, ister siparişe göre tasarımlarla, çok sayıda renk skalası ve modelde imalat gerçekleştiriyor. Sharp Door Mobilya, estetik görünümün yanı sıra fonksiyonel mutfaklar tasarımı için de müşterilerine destek veriyor.
Modern, country, klasik başta olmak üzere istenilen tarzda tasarımlarla ürettiği ürünlerin farkını ortaya koyan Sharpdoor Mobilya, sınırsız model ile taleplere yanıt veriyor. 

40 YILLIK TECRÜBE

Sharp Door Mobilya İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin, 40 yıldır sektörün içinde olduğunu belirterek, "Sharpdoor, bir Keskin Mobilya kuruluşudur. İlk kurulduğumuzda 100 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyorduk. 2010 yılında bin metrekare alan üzerinde kendi fabrikamızı kurduk. 2020 yılına kadar küçük ölçekte çalışıyorduk. 2020 yılından sonra mutfak dolabı, lake kapılar ve iç tasarım üzerinde kendimizi geliştirmeye başladık ve bayi ağımızı kurma noktasında adımlar attık. Halkımıza lake kapı ve lake mutfak üzerine hizmet vermekteyiz. Ekibimizle birlikte sektörümüzle ilgili katıldığımız fuarlar ve organizyonlarla adımızı duyurmayı başardık. Yurt dışına ihracat yapmaya başladık. Ürünlerimizi tanıtmak için 350 metrekarelik bir alanda showroom oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşaat sektöründe lake üzerine başarılı çalışmalar yapıyoruz. Lakedeki sıcaklık ve doğal dokunuş hazır mobilyaların hiç birinde yok. 12 yaşında bu mesleğe başladık ve 40 yılı aşkın süredir de bu mesleğin içindeyim. Shardoor Mobilya, Samsun'da bir öncü kuruluş olarak kendi çizgisinde devam etmekte" difadelerini kullandı.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN MODELLER

Öte yandan iç oda kapılarında en çok tercih edilen modelin 'Poyraz' olduğunun altını çizen Keskin, "Bu modeli birçok inşatta kullanmaya başladık ve çok tutulan bir modelimiz. Fitilli kapı modellerimiz de oldukça revaçta. Bu modellerle birlikte iyi bir vizyon yakaladık. Lake kapıda hiçbir model sıkıntımız yok. Her türlü modeli CNC çizim üzerinden yapabiliyoruz" dedi.  Kapı modelleriyle uyumlu olarak üretilen mutfak mobilyalarınun da evlerde beğenilerek kullanıldığını ifade eden Keskin renk sınırının olmadığını söyledi.

Samsun'da eve baskın! Gözaltına alındı Samsun'da eve baskın! Gözaltına alındı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: ELVAN İLHAN