Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen: "Zorluklar birlikle aşılacak" Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen: "Zorluklar birlikle aşılacak"

Samsunlu siyasiler, Samsunspor'un kuruluşunun 59. yıl dönümünü kutlayarak, yeni sezon öncesi başarı temennisinde bulundular. 

'İNANCIMIZ SONSUZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan: Nice başarı elde eden takımımızın Süper Lig’deki mücadelesinde de yeni başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum. Kuruluşundan bu yana, şehrimizin takımı Samsunspor'un başarısı için ter döken tüm sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve ne olursa olsun her an takımımızın yanında olan büyük Samsunspor taraftarlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bu şehrin evlatlarını Samsunspor bayrağının altında birleştiren, beraberliğin gücüyle birbirine kenetleyen takımımıza başarılarla dolu nice yıllar diliyor, kırmızı-beyaz-siyah renkleriyle sevdası yüreğimize kazınan Samsunsporumuzun kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

'BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI' 

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta: Samsunsporumuzun 59. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Bu özel gün vesilesiyle, takımımızın Atatürklü armaya sahip olan tek takım olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu, hem Samsunspor'un tarihine hem de Kurtuluş mücadelesinin meşalesini Samsun’dan yakan Atatürk'e olan bağlılığımıza vurgu yaparak bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Takımımızın başarıları için, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışacağız. Kuruluşundan bu yana Atatürklü armaya destek olan herkese teşekkür ediyor, futbol şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve Samsunsporumuza nice başarı dolu yıllar diliyorum.

'ARMA YÜKSEKLERE TAŞINACAK'

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Halit Doğan: Samsunsporumuz kurulduğu günden bugüne sadece sahada elde ettiği başarılarla değil, aynı zamanda şehrimizin ve taraftarlarımızın kalbindeki özel yerle de büyüdü ve güçlendi. Şehrimizin ve taraftarlarımızın kalbinde taht kurmuş bu büyük ailenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Samsunsporumuzun 59. yılını kutlarken, şehrimizin markası, onuru ve gururu olan bu büyük kulübün gelecekte de hepimizin gurur kaynağı olacağına, birlik ve beraberlik içinde Atatürklü armamızı daha da yükseklere taşıyacağımıza inancım tamdır. Şehrimizin takımı Samsunsporumuzu daima destekleyeceğimi ve yanında olacağımı bir kez daha yürekten ifade etmek istiyorum.

NİCE BAŞARILARA 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden olan Samsunsporumuz, başarılarla dolu tarihiyle adını altın harflerle yazdırmıştır. Öyle ki dayanışma, birlik ve beraberlik ruhumuzun parçası olan Samsunsporumuz, sevinçlerimizin ve hüzünlerimizin de ortak simgesi olmuştur. Bizler biliyoruz ki, Samsunsporumuz tarihinden aldığı ilham, taraftarından aldığı güçlü destekle nice önemli başarılara imza atmaya devam edecektir. Bu vesileyle, 20 Ocak 1989’da meydana gelen ve hepimizi derinden hüzünlendiren elim kazada yaşamını yitiren Samsunsporumuzun futbolcularını ve emektarlarını rahmetle yâd ediyor, Samsunsporumuzun kuruluşunun 59. sene-i devriyesini canı gönülden tebrik ediyorum.  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: ELVAN İLHAN