6 AY CEP TELEFONU FATURASI ÖDENMEYECEK

Yapı Kredi Bankası, çeşitli alanlarda özel kampanyalar sunmaya devam ediyor ve yeni müşteriler için avantajlı fırsatlar sunuyor. Yapı Kredi'nin yeni kampanyası kapsamında, 30 Haziran'a kadar Yapı Kredi'nin Mobil uygulamasından "SUPERFATURA" kodunu giren müşteriler, 6 ay cep telefonu faturasını ödemeyecek.

300 TL'YE KADAR MASRAFLARI BANKA KARŞILIYOR

Yapı Kredi Mobil'i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Olma” adımlarını takip eden ve görüntülü görüşme yoluyla müşteri olanlar bu fırsattan yararlanabiliyor.

Açıklamaya göre 300 TL'ye kadar cep telefonu masrafları banka tarafından karşılanacak.

Detaylar ve kampanya şartları da açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI

Yapı Kredi'ye yeni katılan müşteriler, 11 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihlerinin arasında "SUPERFATURA" promosyon kodunu kullanarak kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanyadan yalnızca Yapı Kredi Mobil'i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Olun” adımlarını takip ederek sürecini tamamlayan müşteriler yararlanabilecek.

Bu şekilde işlemini tamamlamayan müşteriler promosyondan faydalanamayacak.

Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra bireysel kredi kartına başvuruda bulunan müşteriler, başvurularının Yapı Kredi tarafından incelendikten sonra onaylanması ve kartın kullanıma açılması halinde kampanyadan faydalanabilecek.

Kullanıcının Yapı Kredi müşterisi olabilmesi için kendisine gelen promosyon kodunu referans kodu alanına girmesi gerekiyor.

Promosyon kodu girmeden müşteri olmanız durumunda promosyondan yararlanma hakkınız bulunmuyor.

Yapı Kredi Bankası'nın müşterisi olduktan sonra, kayıttan sonraki 24 saat içinde mobil fatura talimatlarını vermeniz gerekiyor.

Bu kampanya yalnızca yeni tanımlanan fatura siparişleri için geçerli olacak.
Promosyon dönemi boyunca verdiğiniz her sipariş için, 11 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında en az bir ilgili faturayı kredi kartıyla otomatik olarak ödemeniz gerekiyor.

Faturanın 300 TL'ye kadar olan kısmı müşterinin yeni açılan kredi kartından indirim olarak tahsil edilecek.

Kampanya sırasında verilen talimatların kampanyanın bitiş tarihinden itibaren 6 ay süreyle geçerli olması gerekiyor.
Aynı katılımcı numarasına yönelik birden fazla otomatik ödenme talimatı verilmesi durumunda, bonus yalnızca siparişlerden birine aktarılacak.

Bir masraf daha! TÜVTÜRK artık bu parayı da sizden alacak Bir masraf daha! TÜVTÜRK artık bu parayı da sizden alacak

Promosyonun başlamasına en az 6 ay kala iptal edilen ve promosyon süresi içinde yeniden düzenlenen otomatik fatura ödeme talimatlarına bonus verilmeyecek.
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Kaynak: KAMU SON HABER