Terme Belediyesi, kadın plajı projesinin altyapı çalışmalarına başladı. Miliç bölgesinde yapılacak kadınlar plajının içerisinde; soyunma kabinleri, duşlar, mesire alanı, kafe ve otopark yer alacak. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, projenin yapılacağı bölgede incelemede bulundu.

"ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK"

Projenin kısa süre içinde tamamlanacağını kaydeden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Seçim öncesinde vadettiğimiz projeleri hayata geçirmek için adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu projelerimizden biri de kadınlar plajı projemiz. Kısa sürede plan ve proje aşamasını tamamladığımız kadınlar plajımız için altyapı çalışmalarına başladık. Kısa süre içinde projemizi tamamlayıp kadınlarımızın hizmetine sunacağı.”ifadelerine yer verdi.

"BU PLAJI SADECE KADINLARIMIZ KULLANACAK"

Kadınlara yönelik projelere her zaman öncelik vereceklerini belirten Kul sözlerini şöyle sürdürdü: "Kadınlarımızın ilçemizin imkanlarından en iyi şekilde faydalanabilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu plajı sadece kadınlarımız kullanacak. 40 bin metrekare alana kurulacak kadınlar plajımız, dışarıdan bakıldığında görüşü engelleyecek perdeleme düzenekleri, güneşlenme ve mesire alanı, kafesi ve sosyal donatıları ile ayrıcalıklı bir plaj olacak.Terme için çalışmaya, projelerimizi bir bir tamamlamaya devam edeceğiz.”

Samsun'da vahşet: Kedi Memo canice öldürüldü iddiası Samsun'da vahşet: Kedi Memo canice öldürüldü iddiası

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Muhabir: ELVAN İLHAN