ERKANAT DA BAŞLAYACAK 

Kırmızı - Beyazlılar bugün itibariyle 2024-2025 sezonu öncesi kamp çalışmalarına başlayacak. Yılport Samsunspor hedefleri doğrultusunda, bu sezon Süper Lig'de Teknik Direktör Thomas Reis ile yeni ve güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Bu doğrultuda takım, Nuri Asan Tesislei'nde devam eden daha çalışmaları nedeniyle, Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde antrenmanlarına yoğun bir şekilde başlayacak.  

REİS'İN İŞİ ZOR 

Teknik Direktör Thomas Reis, kamp süresince hem geçen sezon kadrosunda bulunan hem de geri dönen kiralık oyuncuların durumu da mercek altına alınacak. Kayseri kampı öncesi Samsun'da gerçekleşecek çalışmaların ardından Reis oyuncularının fiziksel ve taktiksel durumlarını değerlendirerek, Süper Lig'de yeni sezon öncesi en başarılı kadroyu belirlemeyi hedefliyor. 

O İSİMLER KATILAMAYACAK 

Samsunspor yönetiminden futbolculara yakın takip! Samsunspor yönetiminden futbolculara yakın takip!

2024-2025 sezonu öncesi mevcut ve kiralık gönderilen oyuncular ile birlikte çalışmalara ağırlık verecek Kırmızı - Beyazlıların kampına milli takımda olan Haluk Mustafa Tan katılamayacak. Tedavi süreci devam eden Laura ise çarşamba günü katılacak. Yeni baba olan Holse ve ülkelerinin milli takımlarında boy gösteren Marius Mouandilmadji ile Olivier Ntcham ise ekstradan izin verildiği öğrenildi.  

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Muhabir: ELVAN İLHAN