SAMSUN'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 3. ve son maçında Çekya ile Türkiye karşı karşıya geldi. Hamburg'taki Volkspark Stadyumu'nda oynanan müsabakayı 2-1 A Milli Takımımız kazandı. 

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki son maçında Çekya'yı 2-1 yenerek, son 16'ya kaldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, milli heyecanın birlikte yaşanması amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekran kurdu ve maç sonuna kadar büyük coşku yaşandı. 

VATANDAŞLA BİRLİKTE İZLEDİLER

Çocukların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanda büyük coşku yaşandı. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan meydanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte milli heyecanı yaşadı.

GALİBİYETİN TADINI ÇIKARDILAR

Maç boyunca Türk bayrakları ve tezahüratlarla destek veren vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın attığı gollerde büyük sevinç yaşadı. Maç sonunda kalabalık galibiyetin tadını çıkardı.

Ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çobanlı İskelesi'nde de dev maç ekranı kurdu. Ataku'da yaşayan vatandaşlar burada bir araya gelerek maçı izledi.

Samsun Kurupelit Yat Limanı'nında yangın paniği! Samsun Kurupelit Yat Limanı'nında yangın paniği!

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: ELÇİN ABDİK