İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Suriyeli göçmen ve kaçaklar ivedilikle ülkelerine gönderilmeli, bu misafirlik artık son bulmalıdır" diyerek tepkisini dile getirdi.

ORTAK AKILLA HAREKET EDİLMELİ 

Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Suriye'de Türk bayrağına ve Türk vatandaşlara yapılanların yanlış AK Parti hükümetinin yanlış politikalar sonucu olduğunu öne sürerek şunları söyledi: "AK Parti hükümetinin yanlış Suriye politikası sonucu Türkiye, sığınmacı ve kaçak yuvası haline gelmiştir. Suriye’de bayrağımıza, vatandaşlarımıza yapılanlar bu yanlış politikaların sonucudur. Türk milletinin dayanacak gücü, tahammül edecek sabrı kalmadıysa da provokasyonlara pabuç bırakmayacak kadar itidal sahibidir. Türk milletine reva görülen bu sessiz istila artık sonlandırılmalıdır. Sayın Erdoğan’ın da AK Parti hükümetinin de artık kulağının üstüne yatma şansı kalmamıştır. Tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelmeli, geleceğimizi tehdit eden sessiz istilaya karşı ortak akılla hareket edilmelidir."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Samsun'da Büro Memur-Sen'den özlük haklarında iyileştirme talebi Samsun'da Büro Memur-Sen'den özlük haklarında iyileştirme talebi

Muhabir: ELÇİN ABDİK