Muhteşem gezinti alanları ile ünlü olan Karadeniz’in en turistik mekanlarına sahiplik eden Samsun ilinde Gölalan Şelalesi her mevsim ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Doğal güzelliğin yanı sıra birçok medeniyetin buluşma yeri olarak bilinen Orta Karadeniz’in hırçın şehrinde unutulmaz vakitler geçirebilirsiniz.

SASKİ su kesintisi duyurusu: Samsun'un o ilçesinde sular kesilecek SASKİ su kesintisi duyurusu: Samsun'un o ilçesinde sular kesilecek

GÖLALAN ŞELALESİ NEREDE?

İsmini yakın olduğu köyden alan ve yaklaşık 5 metre yüksekten düşen şelale Samsun ilinin Gölalan Köyünde yer almaktadır.

GÖLALAN ŞELALESİNE NASIL GİDİLİR?

Özel araçlarınızla yapacağınız sürüşlerde yaklaşık 40 dakika içinde bu alana ulaşabilirsiniz. Canik ilçesinin sınırlarında yer alan Gölalan köyüne Samsun-Asarcık yolu istikametinden gidilmektedir. Harika manzara ve yeşillikler içinde yapacağınız seyahatler sonucunda köyün merkezine tabelalar sayesinde rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Şelaleye gitmek için dere boyunca yürümeniz gerekiyor. Araçlarınızı park ettiğiniz alandan yaklaşık 10 dakikalık bir yürüme mesafesi sonrası doğal güzelliğin tam ortasında kendinizi bulacaksınız.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Kaynak: ELVAN İLHAN