BABASINI DA GEÇEN YIL KANSERDEN KAYBETMİŞTİ

Geçen yıl pankreas kanseri nedeniyle yaşamını yitiren Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Levent Bıçakcı'nın 19 yaşındaki oğlu Kaan Bıçakcı da yumuşak doku kanseri tedavisi görüyordu.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Genç Kaan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Levent Kaan Bıçakcı için bugün Cuma namazı sonrası Kerem Aydınlar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Törene ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Kanat Özsert, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda seveni katıldı.

Ehliyetini kaptıran yandı! O yaştan sonra her yıl muayene Ehliyetini kaptıran yandı! O yaştan sonra her yıl muayene

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Törende ailesi ve arkadaşlarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Kaan Bıçakcı, gözyaşları arasında Ortakent Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: İHA