TKDK duyurdu: Aralarında Samsun da var: 80 milyon Euro hibe verilecek! TKDK duyurdu: Aralarında Samsun da var: 80 milyon Euro hibe verilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye Yüzyılı için vizyonumuzu yeniden şekillendiriyoruz. AK Parti olarak gerçek belediyecilik anlayışımızla yerel yönetimlerimizi daha da ileri taşıyacağız" dedi.

HAZIRLIK AŞAMALARINI YAKINDAN TAKİP ETTİ

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Yılmaz, etkinliğin günler öncesinden başlayan hazırlık aşamalarını yakından takip etti. Dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 81 ilden gelen belediye başkanları Kızılcahamam'da buluştu.

"DAHA İLERİ TAŞINACAK" 

Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’mızı başarıyla gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir yanından gelen değerli Belediye Başkanlarımız ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde İleriye dönük adımlarımızı sağlamlaştırdık. Türkiye Yüzyılı için vizyonumuzu yeniden şekillendiriyoruz. 
AK Parti olarak gerçek belediyecilik anlayışımızla yerel yönetimlerimizi daha da ileri taşıyacağız.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Muhabir: NEJLA KAYA