Son dönemde yaşanan ekonomik zorluklar, halkın geçim mücadelesini daha da zorlaştırıyor. Enflasyon oranlarının yükselmesi, temel gıda ve günlük ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında ciddi artışlara yol açtı.

Özellikle sabit gelirli vatandaşlar, artan yaşam maliyetleri karşısında geçinmekte büyük zorluk çekiyor. Ücretlerin yetersiz kaldığı bu dönemde, kira, fatura ve diğer temel ihtiyaçları karşılamak her geçen gün daha da zorlaşıyor.

SON TARİH 15 TEMMUZ

300 bin TL'nin aylık getirisi tavan yaptı 300 bin TL'nin aylık getirisi tavan yaptı

Vatandaşlar ay sonunu getirebilmek için her geçen gün daha fazla borçlanıyor. Borcu olan vatandaşlar için resmi bir açıklama yapıldı. 31 Mayıs’a kadar olan borçlar kapatılmazsa tüm abonelikler iptal edilecek.

Telekomünikasyon Dairesi, abonelere borçlarını kapatmaları için son tarihin 15 Temmuz olduğunu duyurdu. 15 Temmuz’dan sonra borcu olan abonelerin abonelikleri sonlandırılacak.

Telekomünikasyon Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, borçlarını kapatmayan abonelerin ses, data ve internet hizmetleri bilgisayar aracılığı ile kesilecek. Ayrıca, Haziran 2023 sonu itibarıyla 12 fatura dönemi üzeri borcu olan tüm abonelerin hatları iptal edilerek abonelikleri sonlandırılacak.

Bu durumda olan abonelerin mağdur olmamaları için en yakın Telekomünikasyon Dairesi Muhasebe gişesine veya anlaşmalı bankalara başvurarak borçlarını kapatmaları çağrısında bulunuldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Ayşe Çolak