TURNUVAYA DAMGA VURDU 

Antalya’da düzenlenen 5. TR CUP Antalya Turnuvası’nda Reeder Samsunspor U 12 Takımı, sergilediği başarılı performansla turnuvaya damga vurdu.

FENERBAHÇE'YE MAĞLUP OLDU 

Kırmızı-Beyazlı minikler, finale kadar tüm rakiplerini geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı. Final karşılaşmasında güçlü rakibi Fenerbahçe A.Ş. U 12 Takımı ile karşılaşan Samsun temsilcisi, sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

Samsun’da zor gece: Thomas Reis’ten Galatasaray maçı öncesi puan planları Samsun’da zor gece: Thomas Reis’ten Galatasaray maçı öncesi puan planları

ALKIŞ TOPLADI 

Bu sonuçla turnuvayı ikincilikle tamamlayan Samsunspor U 12 Takımı, gösterdiği mücadele ve azimle alkış topladı. Genç yeteneklerin ortaya koyduğu futbol, Samsunspor altyapısının geleceği adına umut verdi.

Muhabir: FERİDE SEZGİN