'KENETLENME OLDU' 

Kırmızı - Beyazlılar, sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Galibiyetin ardından Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Çapa, "12 yıl sonra içeride derbi oynayıp kazanmak önemliydi. Çünkü taraftarımız sezon başından bu yana, iç sahada ve deplasmanda bize gereken desteği veriyor. Onlara bir nebze olsun teşekkür etmek adına bizim için çok önemliydi. Güzel de bir kenetlenme oldu maç öncesi. Bu da maça hem skor hem de oyun olarak yansıdı" diye konuştu. 

'PLANLARIMIZI YAPIYORUZ'

Bundan sonraki süreçte kalan 3 maçtan da toplayabildikleri kadar puan toplamak istediklerine değinen Çapa, "Hepimiz için mutlu bir gün oldu. Hem de ligde kalma adına çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Her anlamda bizim için çok anlamlı bir galibiyet oldu. Hem şehir için hem de ligde kalmak adına. Son 3 karşılaşmamız kaldı. Bunların ikisi deplasmanda, 1'i içeride. Bundan sonraki süreçte mümkün olduğu kadar ligde puanlar alıp, üst sıralarda yer almak istiyoruz. Diğer taraftan da gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Markus Gisdol açıklaması: "Konuşmaya yanaşmadı" Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Markus Gisdol açıklaması: "Konuşmaya yanaşmadı"

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.