Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yabancı hakem konuları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

17  KULÜP OY VERDİ 

Yıldırım, "Ali başkanımız önderliğinde toplantımızı yaptık. Tek tek kulüpler söz aldı. 17 Kulüp oy birliği ile Ali başkanın göreve devam etmesini istedik. Kendisi de bunu Fenerbahçe Kulübü ile konuşup, döneceğini ama. Biz kesinlikle nehri değiştirirken at değiştirmemizin yanlış olduğunu sonuna kadar arkasında olduğumuzu bu ligi kendisiyle bitireceğimizi ısrarla söyledik. Kendisi de sıcak baktı" diye konuştu. 

O isim maçta yok! Kasımpaşa - Samsunspor maçının muhtemel kadrosu O isim maçta yok! Kasımpaşa - Samsunspor maçının muhtemel kadrosu

"BİRLİK OLMALIYIZ"

Kulüpler Birliği olarak, birbirlerine destek olmaları gerektiğine değinen Yıldırım, "Biz Süper Lig Kulüpler Birliği olarak, her ne kadar hepimiz sıkıntı içerisinde olsak da birbirimizi desteklemek zorundayız. Çünkü, Türk futbolu bizim geleceğimiz. Biz buna sahip çıkmak zorundayız. Birçok kulübün söylediği bir şey var. TFF yeterince artık, görevini yapamadığını değişim zamanının geldiğini bugün mü? Sezon sonu mu? O artık konuşulur ama bu içeride gündemin bir maddesiydi. Çünkü artık bize sahip çıkacak. Bizim derdimizi anlayan ve bizle iç içe çalışan  bir Türkiye Futbol Federasyonu istiyoruz" dedi.    

"HİÇ İYİ GİTMİYOR"

Yabancı hakem konusu ile ilgili konuşan Başkan Yıldırım, "Ne zaman ne olur, ona biz karar veremeyiz. TFF ve MHK'nin kararı. Ama biz istiyoruz. Şu saatten sonra VAR'daki konuşmaları, görünce VAR'ın artık, oyuna müdahale ediyor. Bir çözüm üretilmesi lazım. Bizim paramız, bizim zamanımız, bizim gücümüz gidiyor. Biz bu kadar şeyi veriyorsak, TFF'nin ve MHK'nin de oradan kalkıp, buraya gelip, bu işi el birliğiyle nasıl çözeriz konuşmamız lazım. Yoksa, değişim kaçınılmaz. Bu olmak zorunda. Çünkü Türk futbolu artık, kendini göstermeye başladı. Hiç iyi gitmiyor" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.