VATANDAŞLAR KALDIRIMLARIN İŞGALİNDEN ŞİKAYETÇİ
Samsunlu vatandaşlar, "Samsun'da esnaf kaldırımları işgal ediyor mu?" sorusuna Samsun Canlı Haber aracılığıyla çarpıcı yanıtlar verdi. Samsun'da kaldırımların işgal edilmesi vatandaşlar arasında çeşitli şikayetlere yol açmaya devam ediyor. Birçok vatandaş, kaldırımların işgal edilmesinden kaynaklı rahatsızlıklarını dile getirdi.
"DÜKKAN SAHİPLERİ KALDIRIMLARI İŞGAL EDİYOR"
Samsun'da kaldırımların işgal edilmesi, vatandaşlar arasında şikayetlere yol açmaya devam ediyor. Birçok vatandaş, bu durumdan rahatsız olduklarını belirtti.
Kaldırım işgalinin yola kadar taştığını ifade eden Güngör Çalışkan, "Dükkan sahipleri dükkan önüne dubalar, sandalyeler koyuyorlar, işgal ediyorlar" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.
"HERKES KURALLARA UYMALI"
Yetkililerin duruma müdahale etmesi gerektiğini vurgulayan Resul Abanoz, "Esnaf kardeşlerimiz alınmasın ama herkes kurallara riayet etmelidir" dedi.
"KALDIRIMLAR MARKETLERİN RAFI GİBİ KULLANILIYOR"
"Bu yayaların kullanma hakkı olan kaldırımlar ne yazık ki marketlerin rafı olarak kullanılıyor" diyen Mustafa Aşcıoğlu, kaldırımların amacına uygun kullanılmadığını belirtti.
"DENETİM YOK"
Sevim Duran ise Samsun’daki kaldırım işgaline tepki göstererek, "Ben İstanbul'da 41 sene kaldım, böyle bir şey görmedim. 2 yıldır Samsun'da yaşıyorum, kaldırıma araba park edilmiş, insanlar caddeden yürüyor ve bir Allah'ın kulu itiraz etmiyor. Kahvenin masası kaldırımda, lokantanın masası kaldırımda, bütün esnaf kaldırımda ama denetim yok" diyerek yetkililerin duruma el atmasını istedi.