"DAHA CAFCAFLI YERLER OLMASI LAZIM"
Vatandaş Musa Kirimli, Samsun’un sahil kenti olmasına rağmen balık pazarı ve restoranlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, "Kesinlikle değil. Daha cafcaflı, merkezde, deniz kenarında belediyeye ait yerler olması lazım." ifadelerini kullandı.
"BELEDİYE TARAFINDAN BALIK RESTORANLARI KURULMALI"
Bir diğer vatandaş Ferhat Erdoğan ise, "Fuar içine, limana bakan kısımlara balık restoranları kurulmalı belediye tarafından." diyerek bu eksikliğin giderilmesi için belediyeye çağrıda bulundu.
"100 LİRADAN HAMSİ GÖREMEDİK"
Cemalettin Utaş ise balık fiyatlarına dikkat çekerek, "Böyle bir hamsi göremedik 100 liradan." diyerek yüksek fiyatlardan yakındı.
Vatandaşların ortak görüşü, Samsun gibi bir sahil kentinde balık restoranları ve pazarlarının hem sayı hem de konum açısından yetersiz olduğu yönünde. Özellikle belediye eliyle sahil şeridinde balıkçılığın teşvik edilmesi ve uygun fiyatlı restoranların kurulması gerektiği ifade ediliyor.