SAMSUN’DA ÇOCUK VE GENÇLİK KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU'NDA İFTAR PROGRAMI

Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda geleneksel hale gelen ve suça sürüklenen çocuklar ile cezaevi personeli için 3'üncüsü düzenlenen iftar programında konuşan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, suça sürüklenen çocukların kurumda bulundukları süreyi iyi değerlendirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

BAŞSAVCI KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Kılıç, programı düzenleyen cezaevi savcısı, kurum müdürü, personeli ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

EL SANATLARI VE RESİM ÇALIŞMALARI SERGİLENDİ

İftar programında, tutuklu ve hükümlü çocuklar tarafından üretilen el sanatları ürünleri ve resim çalışmaları sergilendi.

MÜZİK DİNLETİSİYLE SONA ERDİ

Kurum manevi rehberi İmam Hatip Demiray Pınar'ın Kur'an-ı Kerim okuduğu program, infaz ve koruma memurları ve suça sürüklenen çocuklardan oluşan koronun müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Samsun'da çakar kullanan sürücüye ve araç sahibine ceza yağdı! Samsun'da çakar kullanan sürücüye ve araç sahibine ceza yağdı!

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

İftar programına, Kavak Kaymakamı Taha Genç, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Nahit Köseoğlu, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin ve Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Fahri Gülay, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ile ilçe protokolü katıldı.

Kaynak: AA