SAMSUN'DA YAŞLI ADAMA GASP 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 14 Nisan akşamı Gazibeyli Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Servet S'nin, camı kırarak içeri giren 2 kişinin kendisini darbedip 4 bileziği ile 52 bin lirasını alarak kaçtıkları ihbarında bulunması üzerine harekete geçti.

CHP Samsun İl Başkanlığı'ndan saldırıya lanet CHP Samsun İl Başkanlığı'ndan saldırıya lanet

HAYATİ TEHLİKESİ YOK 

Olayın yerine çağrılan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisi süren kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

AKRABASI OLDUĞU BELİRLENDİ 

Jandarma ekipleri, teknik ve fiziki çalışmalar sonrası kısa sürede gasp olayını gerçekleştirdikleri belirlenen B.S. (43) ile kız arkadaşı S.Ç'yi yakaladı. Şüphelilerden B.S'nin mağdurun akrabası olduğu ortaya çıktı.

52 BİN LİRAYI HARCADIKLARINI SÖYLEDİLER 

Yapılan aramalarda, 4 bilezik şüphelilerin sakladığı yerde bulundu. Jandarma karakoluna götürülen ve işlemleri süren 2 zanlının, 52 bin lirayı ise harcadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Kaynak: AA