İyi Parti GİK Üyesi Mehmet Aslan ile birlikte esnaf ziyaretiyaparak vatandaşlar ile bir araya gelen Tüfekci, Kavak’ta düzenledikleri yoğun katılımlı miting ile ilgili de konuşarak, “ Sahada çok farklı, çok güzel bir durum var. Samsun değişim için kararını vermiş durumda. Kararsız seçmenlerimiz başta olmak üzere büyük bir teveccüh var. 31 Mart, değişim ve beraberinde gelişimin başladığı tarih olacak” şeklinde konuştu.

SOSYAL VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK İÇİN GELİYORUZ

Çalışmalarında sosyal destekleri ön planda tutarakprojelerini hazırladıklarını belirten İyi Parti Büyükşehir Adayı İmren NilayTüfekci, ‘‘ Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Sosyal belediyecilikanlamında 23 yıldır hiçbir varlık gösterememiş bu yönetim anlayışı çağdışıdır.Vatandaşımız işsizlik, fatura, enflasyon ile mücadele ederken kimsenin elindentutmadılar. Aksine faturaları TEFE/TÜFE’ye endeksleyip bu durumun sorumlusuonlarmış gibi faturayı her zamanki gibi Samsunluya kestiler. Bu devran bitecek,bu rant çarkları duracak. Biz bu yola milletimiz için çıktık. Bugün baktığımıztabloda herkes gözünü bize çevirmiş ve kazanmamızı bekler durumda. Sahada ‘buyönetimden kurtarın bizi’ söylemleri çok arttı. İyilik için geliyoruz, sosyal,katılımcı belediyecilik için ve en önemlisi tek derdi Samsun olarak geliyoruz’’şeklinde açıklamalarda bulundu.

KALKINMA ÖNCELİKLİ SOSYAL BELEDİYECİLİK

Büyükşehir Adayı Tüfekci, yapacakları projeler ve yatırımlarile toplumun her kesimine bir iş kapısı açarak, ekonomik sorunlarıçözeceklerini vurgulayarak, ‘‘ Samsunlu 23 yıldır hak ettiğinin, potansiyelininçok altında bir yaşam sürüyor. İşsizlik, faturalar, geçim sıkıntısı gibidertler ile bu şehrin ayaklarına zincir vurdular. Biz inanıyoruz ki Samsun 5yıl içinde öyle bir değişecek ki, şehrimiz bölgeyi kalkındıracak hale gelecek.Yurt içi ve yurt dışına ihracatı artırmadan önce kendi kendimize yetebilecekduruma getireceğiz. A’dan Z’ye her konu başlığında çözümlerimiz hazır. Çokçalıştık, çok iyi hazırlandık. Biz bahaneler üreten, halktan kopan, yapmayıdeğil yıkmayı düşünen yönetimin tam tersine gidiyoruz. Vatandaş, STK’lar,dernekler ile oturup kuracağımız istişare masalarında bu şehir için kararlaralarak her kesimi memnun etmek için çalışacağız. Ayrıştırmadan,ötekileştirmeden en ücra mahallelere, sokaklara bile hizmet getirmek içinçabalayacağız. Biz hazırız, biz çıktığımız yola inandık ve Samsun’da bizeinandı’’ diye konuştu.

Başkan Türkel’den polislere kutlama Başkan Türkel’den polislere kutlama

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.