"KAZANMAYA NET BİR ŞEKİLDE YAKINIZ"

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci: "Ulusal firmaların yaptığı anketler ve sahada halkımızın ilgisi kazanmaya çok yakın olduğumuzu net bir şekilde gösteriyor. Kararsız seçmenimiz var. Şunu biliyoruz ki; yerel seçimlerde oyunun boşa gitmesini istemeyen vatandaşımız seçilmesi muhtemel en güçlü adayda birleşecek.

Biz 20 yıllık yönetimi sonlandırmaya en yakın, en güçlü adayız. Bunu biz söylemiyoruz. Yerelde, ulusalda, tarafsız anketlerde her ortamda bunun yansımalarını görüyoruz. Ya mevcut düzen devam edecek ya da biz gelip adil ve kalkınmacı halkın düzenini inşa edeceğiz. Bunun için birlik olmalı ve bir mesaj vermeliyiz. Tabanda ittifak yapmalıyız. Bir partiye değil, şehre aidiyet göstermeliyiz. Başarabiliriz. Şehrimize kadın eli değsin diyerek değişimi başlatabiliriz.

"GELİN YANDAŞLARA DEĞİL, HALKIMIZA HİZMET ANLAYIŞINI İKTİDAR YAPALIM"

Sizlere söz veriyorum. Hizmet dönemimde particilik yapmayacağım ve şehirde herkesin temsilini sağlayacağım. Belediyeyi uluslararası denetime açacağım. Şehrimizi dünya kenti yapacağız. Gelin başkanlık kapılarını menteşelerinden sökelim. Gelin rozetsiz başkanlık dönemini başlatalım.

Gelin yandaşlara değil halkımıza hizmet anlayışını iktidar yapalım.

Samsun'da bıçaklı yaralamaya hapis Samsun'da bıçaklı yaralamaya hapis

Gelin bu fırsatı kaçırmayalım. Samsun’un geleceğine inananlar, sizlerin oylarını bekliyorum. Bu şehri birlikte yöneteceğiz. Sevgi ve muhabbetle’’ diye konuştu.

Bu haber ajans tarafından yapılmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN