Güncel

Faturasını böyle ödeyenin parası cebinde kalacak! Son başvuru tarihi belli oldu

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan QNB Finansbank, dev kampanyasını resmen başlattı. Elektrik, su, doğalgaz gibi faturalarınızı bu yöntemle ödemeniz durumunda 1500 TL kazanacaksınız

Abone Ol

QNB Finansbnak tarafından hayata geçirilen bu kampanya kapsamında, 1 Haziran ile 30 Haziran 2024 tarihleri arasında QNB Finansbank vadesiz hesap veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlar, her bir talimat başına 500 TL, toplamda ise 1500 TL ParaPuan kazanabilecekler.

QNB Finansbank’ın Mobil Uygulaması üzerinden müşteri olup, faturalarınız için otomatik fatura ödeme talimatınızı vermeniz halinde bu kampanyadan yararlanabileceksiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatlar için geçerlidir.

Her vatandaş bu dev kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilir ve otomatik talimat verdiğinde toplamda 1500 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, QNB Finansbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir yada en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kampanya hakkındaki tüm detayları öğrenebilir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN