QNB Finansbnak tarafından hayata geçirilen bu kampanya kapsamında, 1 Haziran ile 30 Haziran 2024 tarihleri arasında QNB Finansbank vadesiz hesap veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlar, her bir talimat başına 500 TL, toplamda ise 1500 TL ParaPuan kazanabilecekler.

QNB Finansbank’ın Mobil Uygulaması üzerinden müşteri olup, faturalarınız için otomatik fatura ödeme talimatınızı vermeniz halinde bu kampanyadan yararlanabileceksiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatlar için geçerlidir.

Her vatandaş bu dev kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilir ve otomatik talimat verdiğinde toplamda 1500 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

81 ilde geçerli! Kuyumcular artık satın almıyor 81 ilde geçerli! Kuyumcular artık satın almıyor

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, QNB Finansbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir yada en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kampanya hakkındaki tüm detayları öğrenebilir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Kaynak: KAMU SON HABER