CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, "Yaklaşık 450 milyonluk bir borç olduğunu biliyoruz. Şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemesi gereken bir belediye başkanının yapması gerekeni Necattin Demirtaş yapmadı" diyerek eleştirilerde bulundu.

İŞE GİTMEDEN MAAŞ ALIYORLAR

Şenel, Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin Penceresi programının konuğu oldu. Şenel, kentin en büyük sorununun temizlik olduğunu belirterek şunları söyledi: "Temizlik hizmetlerinde işe gitmeyen çok sayıda kişi olduğunu gördük. Koskoca İlkadım'a 30 emekçiyle hizmet veriliyor. İşe gitmeden maaş alan en az 250 kişinin olduğunu da söylemiştik. Bu rakamın 600'lere kadar çıktığı da kulağımıza geliyor. Biz yönetimi ele aldıktan sonra Sayıştaş denetçilerini davet edeceğiz. Durumun ne olduğunu o zaman göreceğiz. İşin en kötü tarafı önceki dönemlerde sosyal medya üzerinden Necattin Demirtaş'a hakaretvari mesajlar yazanlar, bir dönem sonra kendi yakın çevresi de dahil olmak üzere methiyeler düzemeye başladı. Onların bir çoğu da bu bankamatik memurları ve işçileri. İsim isim de biliyoruz. Gerçek emekçilerle hiçbir derdimiz yok. Onların çalışma şartlarını iyileştirmek zorundayız. Ben şantiyeleri gezdim çalışma ortamları hiç hoş değil. Göreve geldiğimizde emekçilerimizin şartlarını, çalışma koşullarını iyileştirmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz." 

ENKAZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

İlkadım Belediyesi'nin yaklaşık 450 milyon borcu olduğunu öne süren Şenel, "Şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemesi gereken bir belediye başkanının yapması gerekeni Necattin Demirtaş yapmadı. Biz enkaz devralsak bile o enkazı ayağa kaldıracak potansiyele sahibiz. Göreve geldiğimizde borçların arkasına sığınıp hizmet edemiyoruz demeyeceğiz. Bu işin en kolayı olur" dedi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

23 Nisan coşkusu Atakum’un dört bir yanında 23 Nisan coşkusu Atakum’un dört bir yanında