ÇİFT TERAPİSİ GÖSTERİSİ SAMSUN'DA İKİNCİ KEZ İPTAL EDİLDİ 

Bolu - Kartalkaya’da meydana gelen yangın faciasında 78 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Bu acı olayın ardından ünlü çift Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, 28 Ocak Salı günü Samsun’da gerçekleştirilmesi planlanan 'Çift Terapisi' adlı gösterilerini iptal etme kararı aldı.

TEPKİ GÖSTERDİLER 

Günler öncesinden bilet alan vatandaşlar, iki etkinliğinde gösteriye saatler kala iptal edilmesine tepki gösterdi. 

"GÜLDÜREBİLECEK RUH HALİNDE DEĞİLİZ"

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sebebi tamamen yaşadığımız olay sebebiyle gülmeye ve güldürmeye yüzümüzün olmamasından kaynaklı" ifadelerini kullandı. Çift, sahneye çıkıp 1.5 saat boyunca izleyicilerini güldürebilecek ruh halinde olmadıklarını belirterek, etkinliği iptal ettiklerini duyurdu.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol Samsun'a geliyor Ünlü komedyen Doğu Demirkol Samsun'a geliyor

"GÜZEL GÜNLERDE KAVUŞURUZ"

Berfu Yenenler, duyurusunda şu sözleri paylaştı: “Çok üzülerek yarınki 'Çift Terapisi' Samsun stand-up gösterimizi iptal etme kararı aldığımızı duyurmak istiyorum. Hayatımıza ve işlerimize devam ediyoruz arka planda tabii ki ama sahneye çıkıp, 1.5 saat güldürecek gücümüz yoktu. Samsun, biz yine en güzel günlerde kavuşuruz olur mu? Gösterimizi sold-out yapan hepinizi gözlerinizden öpüyoruz.”

İKİNCİ KEZ İPTAL OLDU 

Çift, daha önce 9 Aralık’ta yapılması planlanan gösterisini de etkinlik saatlerine yakın iptal etmişti. O dönemde tiyatroseverler, gösterinin iptaline tepki göstermişti.

Muhabir: ELVAN İLHAN