AK Parti Samsun Milletvekili, MKYK Üyesi Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap da katıldı.
'AYNI YOLDA AYNI AŞKLA'
"Teşkilatımızla aynı yolda, aynı aşkla" notuyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yılmaz, teşkilatla gönül gönüle, omuz omuza olduklarını ifade etti.
ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda, yerel çalışmalar ve önümüzdeki dönem hedefleri masaya yatırıldı. Teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulunulan toplantıda, parti politikalarının sahadaki yansımaları ve vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirildi. Millete hizmetin öncelikli olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Bu dava makam için değil, millete hizmet içindir. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı. Toplantı, birlik ve kararlılık mesajlarıyla sona erdi.