Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Sinop'un doğu kıyıları ile Samsun ve Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçmesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Bölge genelinde 3 ila 5, iç kesimlerin yükseklerinde yer yer 7 derece düşüş bekleniyor.

RÜZGAR: Doğu ve kuzeydoğudan hafif ve orta kuvvette, Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

DENİZ (FIRTINA) UYARISI: Orta Karadeniz'de (Amasra- Sinop arası) rüzgarın öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün akşam geç saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

10 Mart Pazartesi Samsun hava durumu 10 Mart Pazartesi Samsun hava durumu

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Ayşe Çolak